УКР РУС

Рибалка: Не потрібно боятися "Челсі"

20 жовтня 2015 Читать на русском

Півзахисник київського "Динамо" Сергій Рибалка напередодні матчу Ліги чемпіонів проти лондонського "Челсі" поспілкувався з журналістами.

"Сподіваюся, що до гри з "Челсі" нога не турбуватиме. Готуюся до завтрашнього поєдинку та думаю, що все буде добре.

Всі, звичайно, засмучені після матчу з "Шахтарем". Але нас попросили постаратися забути цю поразку. Ми зустріч з "гірниками" вже розібрали. Але зараз усі думки про "Челсі". Потрібно їх обігравати. Сподіваюся, завтра прийде повний стадіон, і за такої підтримки хочеться, звичайно, подарувати вболівальникам перемогу.

А сил для цього нам має вистачити. Для футболіста одне задоволення, коли такі матчі, коли збираються повні стадіони. Головне навіть не настрій, а бути готовим до всього. Тому всі налаштовуються лише на перемогу. Жодних інших думок немає!

Тренери сказали нам грати в свою гру, не потрібно дивитися, що це "Челсі". Ми побачили, що чотири людини їх атакувальної лінії залишаються та не завжди повертаються назад. Відтак будемо шукати свої можливості та намагатимемося нав'язати свою гру. Ми граємо вдома, тому не потрібно думати, що це команда з ім'ям, не потрібно нікого боятися", - розповів Рибалка.

За всіма найцікавішими подіями, що передують матчу в рамках Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Челсі", слідкуйте разом з нами в режимі LIVE.

Хто здобуде перемогу у матчі "Динамо" - "Челсі"?
  •  
    "Динамо"
  •  
    Буде нічия
  •  
    "Челсі"