УКР РУС

Реванш Руха у відеоогляді товариського матчу з Шахтарем – 3:1

20 листопада 2023 Читать на русском

Шахтар у другому за місяць спарингу з Рухом не зумів втримати перемогу над львів'янами (1:3). Дивіться відео голів та огляд зустрічі на "Футбол 24".

На 6-й хвилині Швед з лінії штрафного закручував під дальню стійку, але влучив у каркас воріт. Однак вже за мить Келсі після подачі з кутового головою спрямував сферу у сітку і вивів "гірників" вперед. Рух зовсім скоро відігрався – Слюбик опинився першим на дальній стійці після скидки головою від партнера.

Шахтар програв Руху в товариському матчі – провали у захисті, велике повернення і головний біль Пушіча

В середині тайму господарі двічі поспіль могли карати суперника, але бракувало точності. Незадовго до перерви лише своєчасний вихід з воріт Герети врятував "жовто-чорних". На відпочинок Рух пішов перемагаючи: Рудько і Чигринський розіграли вільний удар від воріт, голкіпер Шахтаря помилився при передачі на Невертона і Холод, перехопивши сферу, відправив її у сітку.

На екваторі другої сорокап'ятихвилинки чергове непорозуміння оборони "гірників" призвело до третього гола – відзначився Столярчук. Швед одразу міг скорочувати, намагаючись закинути за комірець кіперу Руха, але пробив зависоко. Міг забивати Кащук після передачі Мар'яна та Карабін у відповідь – обидва рази в руки воротарю. Обидві команди створили з десяток моментів, однак реалізувати бодай один більше не змогли. Як наслідок, Рух взяв реванш за поразку у спарингу місячної давності (0:2) – той матч став останнім для Патріка ван Леувена у Шахтарі.