УКР РУС

Ренн намагався переманити гравця Аякса завдяки зірці Голлівуду – оригінальний підхід до трансферів

24 жовтня 2021 Читать на русском

Півзахисник Аякса Едсон Альварес зізнався, що мексиканська акторка Сальма Хайєк намагалась переконати його стати гравцем французького Ренна.

"Було дуже важко відхилити пропозицію Ренна, але врешті-решт я не сумнівався. Я хочу грати в Лізі чемпіонів проти дуже великих команд. А до цього сезону я був лише півроку справжнім гравцем. Це занадто мало, щоб залишити незабутнє враження. Мені ще багато чого довести.

Зірочка Ювентуса зник безвісти – гравець не виходив на зв'язок більше тижня

Чи намагалась Сальма Хайєк переконати мене стати гравцем Ренна? Так. Будучи відомою мексиканською співвітчизницею, вона подзвонила мені і спробувала переконати мене приїхати до Франції. Це здивувало і лестило, але мій вибір на користь Аякса був впевненим, і я пояснив їй це.

Вона дуже велика і відома актриса, величезна зірка, завдяки її голлівудським фільмам. Я оцінюю її дуже високо. Сальма Хайєк є прикладом, тому що вона боролася як мексиканка, щоб потрапити туди, де вона є сьогодні", – наводить слова Альвареса Goal з посиланням на De Telegraaf.

Зазначимо, що Сальма Хайєк є дружиною власника Ренна Франсуа Піно. Альварес же приєднався до Аякса влітку 2019 року, а в поточному сезоні в 11 матчах в усіх зустрічах відзначився 2 голами.

Динамо обов’язково переможе Барселону – варто тільки трохи почекати