УКР РУС

Ремзі зворушливо попрощався з уболівальниками Арсенала

2 травня 2019 Читать на русском

Півзахисник Арсенала Аарон Ремзі завершив свої виступи за "канонірів" і красиво попрощався з уболівальниками перед трансфером до Ювентуса.

У зверненні валлієць всіх подякував за багаторічну підтримку та зазначив, що буде зберігати всі спогади про клуб як скарб.

Ремзі вибув до кінця сезону – хавбек більше не зіграє за Арсенал

"Мені дуже сумно говорити, що матч з Наполі став останнім для мене у футболці Арсеналу. На жаль, травма завадить мені взяти участь в матчах, що залишилися. Я дуже розчарований, що не зможу грати до кінця і віддати клубу все, поки ще залишаюся в Арсеналі.

На жаль, це не в моїй владі, але я хочу подякувати всім уболівальникам за їх підтримку. Це було неймовірна пригода – і на полі, і за його межами. Так багато всього сталося за ці 11 років. Я прийшов сюди незміцнілим хлопчиком, а йду одруженим чоловіком, батьком трьох дітей. Я сповнений гордості і приємних спогадів, які буду зберігати як скарб.

Арсенал – Валенсія: передматчева прес-конференція Унаї Емері

Матч на вихідних буде емоційним, це моя остання домашня гра. З нетерпінням чекаю вас на стадіоні і від усього серця кажу: Дякую за все", – написав Ремзі у зверненні до вболівальників.

Нагадаємо, валлієць підписав попередній контракт з Ювентусом і приєднається до туринців цього літа.

"Покоління емоджі": 10 молодих футболістів, які наступають на Європу – неочікувані імена серед зірочок за 100 млн євро