УКР РУС

Реднап та Бенітес розповіли про майбутнє протистояння

2 листопада 2010

Перед грою Ліги чемпіонів тренер "Тоттенхема" з "Інтером" тренери Гаррі Реднап та Рафаель Бенітес розповіли, що очікують від майбутньої гри.

Зокрема Реднап сказав: "Завтра відбудеться важка гра, результат якої матиме велике значення у подальшому. Приймати на "Уайт Харт Лейн" чинного володаря Кубка чемпіонів - це просто фантастична подія для "Тоттенхема".

Звичайно, я сподіваюся, що ми зможемо здобути перемогу принаймні з рахунком - 1:0, адже нам дуже потрібні очки. Наразі в нашому квартеті команди йдуть щільною групою, і якщо у зустрічі "Вердера" та "Твенте" хтось святкуватиме успіх, то він матиме шанс обійти нас у таблиці. Відтак, наша задача у матчі з "Інтером" - набрати залікові бали.

Мені здається, що у Лондоні, за підтримки власних вболівальників, ми зможемо гідно грати з грізним суперником. Ми повинні діяти у високому темпі, демонструючи той футбол, в який бажаємо грати".

Бенітес відповів, що його команда також приїхала не відбувати номер: "Інтер" дуже чудова команда, і саме тому наразі ми очолюємо групу А. Минулорічна кампанія продемонструвала, що подолати груповий етап - важке завдання. Однак, якщо ми зможемо здобути перемогу, то у заключних турах зекономимо сили, аби краще підготуватися до матчів Серії А.

Я хочу побачити гру під нашим контролем, але багато чого залежатиме від суперника. Спостерігаючи за матчем "Тоттенхема" проти "Манчестер Юнайтед" я помітив, як лондонці сконцентрувалися на цій зустрічі. На мій погляд, це був їх пріоритет".