УКР РУС

Ребров знову здивував, Анчелотті для лідера збірної України – Мудрик у космосі, та найкращий в унікальній команді не вінbomb

27 березня 17:08 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

"Футбол 24" розглянув фінальний поєдинок плей-офф відбору до Євро-2024 між Україною та Ісландією.

У перемозі збірної України недооцінюють роль Георгія Судакова, який віддавав класні передачі на партнерів (зокрема, саме він віддав 2 асисти). Така гра хавбека стала приємним бонусом для Шахтаря, який матиме ще один аргумент, аби збити більше грошей за трансфер Судакова.

Слід відзначити і гру Мудрика, який класно проявив себе і проти Ісландії, і до цього з Боснією. Гол, забитий з центральної зони, далеко не єдина класна дія від Михайла. Вінгер нагнітав ситуацію біля воріт суперника, постійно пресингуючи.

У цьому і заслуга Сергія Реброва, роботу якого з Мудриком можна порівняти зі співпрацею Анчелотті та Вінісіуса. Наставник не обмежує Михайла, не прив'язуючи його до жорстких установок. Про це, а також виступ Забарного, Луніна та інших гравців збірної України дивіться на YouTube-каналі "Футбол 24".

"Коли попросили не бомбити НПЗ": Ребров – у Голлівуд, рівень Блохіна, Шуфрич стібе росіян – наш контрнаступ на Євро-2024