УКР РУС

Ребров: Запросити у Ференцварош гравців збірної України буде непросто

14 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Ференцвароша Сергій Ребров прокоментував чутки щодо свого майбутнього.

"Я завжди говорив про те, що робота тренера не така передбачувана, як кар'єра футболіста. Ти не знаєш, що тебе може чекати завтра. Тим більше в ситуації, коли є певні непорозуміння з клубом. У мене чинний контракт з Ференцварошем. Зараз, я – головний тренер цієї команди.

Ребров може покинути Ференцварош – Ярмоленко та Сидорчук стали причиною непорозуміння з керівництвом "Фраді"

Зрозуміло, зміцнити склад і підвищити конкуренцію хоче будь-який тренер, але запросити у Ференцварош гравців збірної України буде непросто. У мене, звичайно, таке бажання є, але я порівнюю його з можливостями. Особливо, якщо мова йде про гравців Динамо, яке провело відмінний сезон, виграло чемпіонат і планує успішно виступити в Лізі чемпіонів.

Чи немає у мене відчуття, що вичавив зі своєї нинішньої команди максимум? Неважливо, які у мене відчуття. Я люблю працювати. Розмови щодо стелі цієї команди були і після першого сезону, і після другого. Однак, я з великим задоволенням працював щодня. Навпаки, я вважаю, що зараз мої гравці набагато краще розуміють наші вимоги. Команда набралася досвіду виступів у Лізі Європи і Лізі чемпіонів, і у неї є можливість прогресувати далі.

Хочеться знову пробитися у груповий раунд Ліги чемпіонів, але зробити це буде складніше. Суперники будуть ставиться до нас зовсім інакше. Шлях у компанію найкращих клубів Європи – дуже складний, і він вимагає максимальних, навіть надмаксимальних зусиль і віддачі", – сказав Ребров у коментарі Zbirna.com.

Наші за кордоном: Маліновський не зупиняється, шедевр Петряка, гравці України U-21 запалили в Німеччині та Іспанії