УКР РУС

Ребров шокував Ференцварош бажанням піти – українець подав у відставку ще кілька місяців тому

19 травня 2021 Читать на русском

Президент "Фраді" Габор Кубатов розповів, що Сергій Ребров вирішив покинути колектив ще у лютому. Клуб вже розпочав пошуки нового наставника.

"Сергій Ребров ухвалив рішення залишити Ференцварош і подав у відставку ще 10 лютого. Він попросив передати через свого агента, що хоче піти в кінці сезону і нам потрібно шукати нового тренера. Це стало несподіванкою. Я навіть не міг подумати, що між клубом і головним тренером є якісь непорозуміння, через які він захоче піти.

Ребров відхилив пропозицію європейського клубу через жорсткий ультиматум Ференцвароша

Як відповідальний президент, я відразу зрозумів, що потрібно шукати нового тренера, щоб напередодні кваліфікації Ліги чемпіонів футболісти знали, хто буде керувати командою. Звичайно, ми провели аналіз ринку тренерів і вже знайшли потрібних кандидатів, які зможуть замінити Реброва", – заявив Кубатов в інтерв'ю Origo.

Нагадаємо, Сергій очолив "зелених" у серпні 2018-го і за цей час встиг здобути з ними три чемпіонства. Раніше у пресі вже з'являлися чутки, що український фахівець покине клуб цього року, а претендентами на нього згадувались АЕК та Кайрат. Контракт Реброва з "Фраді" розрахований до наступного літа.

До слова, ймовірними наступниками українського фахівця на тренерському містку Ференцвароша медіа називали екс-наставника Істанбула Окана Бурука, колишнього тренера Борусії Д Петера Штегера та коуча Зорі Віктора Скрипника.

"Маліновський перетворює в золото все, до чого торкається": найкращий сезон українця, який випереджає топів Європи