УКР РУС

Ребров подякував Байдену за тривалу підтримку України та візит до Києва

20 лютого 2023 Читать на русском

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров не зміг оминути увагою сьогоднішній приїзд президента США Джо Байдена до столиці України.

"Пане Президенте, від імені всіх українців, ми дякуємо Вам за Вашу нескінченну підтримку! Дуже приємно бачити, як один із найсильніших союзників України відвідує нашу столицю та продовжує зміцнювати відносини між нашими країнами, у найскладніший час історії нашої країни, яка уже рік від часу повномасштабного вторгнення Росії захищає свою незалежність і демократичні цінності вільного світу.

Лінекер красномовно відреагував на приїзд Байдена у Київ

Вірю, що Ви і надалі стоятимете на боці України! І впевнений, що разом ми здобудемо перемогу над агресором, за яку так багато наших людей вже заплатили найвищу ціну", – написав Ребров у своєму Instagram.

Нагадаємо, що сьогодні, 20 лютого, близько опівдня Офіс президента України підтвердив приїзд Джо Байдена до Києва, опублікувавши фото з вулиць столиці. Президент США анонсував новий пакет військової допомоги Україні та додаткові санкції проти Росії за агресію.

"Поки моя команда перемагала Динамо, я гуляв на весіллі": екс-форвард УПЛ виховує 9 дітей, згадує Хачеріді і гол Шахтарю