УКР РУС

"Ребров отримав згоду від Аль-Айна, але потім все змінилось": Циганик – про крісло тренера збірної України

9 серпня 2021 Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик дізнався обставини, які поки не дозволяють Сергію Реброву очолити збірну України.

"Сергій Ребров насправді дуже хоче працювати у збірній, його кроки спрямовані на те, щоб узгодити розрив контракту з Аль-Айном.

Павелко зберіг інтригу щодо нового керманича збірної України – офіційне рішення можуть відкласти

Здавалося, що все йде добре, адже усну згоду Ребров отримав, але коли справа дійшла до підписання документів, Аль-Айн взяв паузу і наразі не хоче розривати контракт з українським тренером. Завтра ввечері (10 серпня) Ребров змушений повернутися у розташування свого клубу.

У його контракті немає пункту про дострокове припинення співпраці. Якщо буде одностронній розрив – будуть штрафні санкції. Чи варто це робити, адже може бути досить дорога компенсація за відхід.

Зараз відбуваються консультації. Ребров був переконаний, що йому дозволять піти. У найближчі кілька днів все з'ясується, УАФ розглядає можливість якнайшвидшого призначення Реброва. До цього все йшло, але ситуація розвернулася в інший бік. Шейхи наразі не готові відпускати Реброва у збірну України.

Я знаю, що Мирон Маркевич залишається кандидатом на цю посаду. Є кандидатури й інших українських тренерів – серед них ті, хто працює в УПЛ. Про іноземця не йдеться. Новим тренером збірної буде українець – це точно", – сказав журналіст у програмі Циганик Live.

Нагадаємо, після відходу з національної команди Андрія Шевченка крісло наставника "синьо-жовтих" залишається вакантним.

Переможець, інноватор, дипломат. Чому роботу Андрія Шевченка у збірній України можна назвати легендарною