УКР РУС

Ребров: "Наполі" втратив одного гравця, але підсилився 6-ма

12 вересня 2016 Читать на русском

На передматчевій прес-конференції напередодні матчу "Динамо" в Лізі чемпіонів з "Наполі" головний тренер киян Сергій Ребров відповів на питання журналістів.

Про можливі поради Маркевича щодо "Наполі"

– Ні, ми не зв'язувалися з Мироном Богдановичем. Зараз це вже інша команда. Вони намагаються грати вперед, тримати м'яч, змінився тренер, зміни в складі.

Про можливість виходу в старті Дерліса Гонсалеса

– На позиції Гонсалеса може вийти і хтось інший, у нас достатньо гравців, є молоді. Але грати буде той, хто краще готовий на даний момент.

Ні у кого проблем немає. Тільки Даніло отримав травму. Гра з "Шахтарем" була складною, важливо було відновитися.

Про тактику гри з "Наполі"

– Я думаю, що потрібно знайти баланс між обороною і атакою. Ми граємо вдома, повинні грати в свою гру. Граючи вдома, ми повинні грати в свій футбол і нікого не боятися. Те, що сталося у другому таймі з "Шахтарем", я думаю, нікому не сподобалося, проте ми проаналізували свої дії і будемо готові до матчу в Лізі чемпіонів.

Я переконаний, що ми не можемо оборонятися весь другий тайм. Ще раз підкреслю, ми знаємо наші проблеми і будемо працювати над тим, щоб їх виправляти і добиватися результату.

Про відхід лідера атак "Наполі" Ігуаїна

– "Наполі" втратило одного гравця, але підсилилось 6, це відчутне посилення. Але з цих 6-ти гравців один Мілік реально претендує на гру в основному складі.

Матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Наполі" відбудеться у вівторок, 13 вересня. Початок гри – о 21:45. Поєдинок судитиме старий знайомий "Шахтаря". Сергій Ребров напередодні матчу оцінив силу "Наполі", крім того, висловився італійський помічник Андрія Шевченка у збірній України Мауро Тассотті, давши доволі песимістичний прогноз для "Динамо". На жаль, не зможе допомогти киянам у матчі "Динамо" – "Наполі" основний захисник команди, що отримав ушкодження у грі з "Шахтарем".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Без Ігуаїна, але з Міліком. Що собою являє сучасний "Наполі", суперник "Динамо" в Лізі чемпіонів?