УКР РУС

"Ребров багато чим йому зобов'язаний": Леоненко відреагував на смерть екс-форварда Динамо, який забивав Барселоні

17 квітня 2023 Читать на русском

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко болюче сприйняв звістку про смерть одного з екс-партнерів по команді – Павла Шкапенка.

"Коли я грав, то Паша Шкапенко та Олександр Призетко були моїми найкращими друзями. Близькими. Пішов мій друг. Людина, яка реально краще за всіх грала головою. Мені здається, що зараз це досягнення у футболі. Я кличку йому придумав – Чапай.

Помер легендарний екс-форвард Динамо, який забивав Барселоні

Я не знаю, як Серьога (Сергій Ребров – прим.) себе сьогодні почуває. Я думаю, він багато чим зобов'язаний йому. Здебільшого Сабо пхав Шкапенка, а той намагався якось захищати Реброва. Сабо пхав усім, крім мене. Думаю, що я сьогодні нап'юся. Не знаю, виконаю "плаксу" чи ні, але сльози, думаю, самі потечуть", – сказав Леоненко у власному Telegram-каналі.

Нагадаємо, сьогодні, 17 квітня, стало відомо про смерть колишнього нападника Динамо Павла Шкапенка у віці 50 років. За свою кар'єру він провів 6 сезонів у складі Динамо, в кожному з яких ставав чемпіоном України та тричі виграв Кубок України. Павло забивав у ворота Барселони в Лізі чемпіонів. Окрім цього Шкапенко пограв за запорізький Металург та ЦСКА Київ, а також за збірну України.

"Після матчу з Барселоною мій батько заплакав". Голеадор Динамо 90-х, трансферу якого в АПЛ завадив Лобановський