УКР РУС

Ребров: 4 тисячі глядачів – це ненормально для домашнього матчу "Динамо"

19 листопада 2016 Читать на русском

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу своєї команди у матчі проти "Сталі" та розповів про підготовку до поєдинку з "Наполі".

"Напевно, вболівальники йдуть на команду, коли вона показує той футбол, який вони хочуть бачити. Хтось вважає, що ми зараз не показуємо ту гру, яку повинні показувати. Але ж це все одно наша команда, наша спільна з вболівальниками команда. І тут є і зворотний зв'язок: якщо вболівальники приходять на стадіон, то і хлопці, бачачи це, грають зовсім інакше, а якщо стадіон порожній, то команда грає з відчуттям байдужості до неї з боку фанатів. Тобто, ситуація виходить така: якщо ми завойовуємо титули, стадіон заповнюється, якщо ж у нас період, коли команда показує, на думку вболівальників, невиразну гру, то трибуни майже порожні.

Клуб намагається залучити наших шанувальників на стадіон, але, в першу чергу, просто повинен бути інтерес з боку Вболівальників, хочеться, щоб вони були з нами не тільки в моменти тріумфу, але і в складні періоди. А взагалі, звичайно, 4 тисячі глядачів – це абсолютно ненормально для домашнього матчу київського "Динамо"

У нас є ще три дні для підготовки до поєдинку з "Наполі". В будь-якому випадку, будемо використовувати молодих виконавців, інших футболістів у нас просто немає. Я їм завжди із задоволенням давав шанс проявити себе, так буде і надалі. Але в той же час, в такому турнірі, як Ліга чемпіонів, не можна кидати в бій одну молодь – на такому рівні в складі команди обов'язково повинні бути лідери. Але молоді хлопці на поле вийдуть", – сказав Ребров.

Ярмоленко: Для "Динамо" немає другого місця

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу