УКР РУС

"Реал" завдяки хет-трику Роналду здолав "Вольфсбург" в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

12 квітня 2016 Читать на русском

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Вольфсбург" поступився "Реалу" із рахунком 3:0.

Поєдинок розпочався відносно спокійно - "вершкові" одразу почали диктувати свої умови на полі, коли "вовки" зробили акцент на цементовану оборону і різкі контрвипади. Щоправда, другим жодних дивідендів така тактика не принесла - фантастичний Роналду протягом двох хвилин оформив дубль, змусивши усіх власною магією призабути про невдалий перший поєдинок у Німеччині. До слова, голам португальця передував небезпечний удар Рамоса головою, коли м'яч за навісною траекторією облизав поперечину .

Здавалось, що після такого підопічні Хекінга попливуть, зважаючи ще й на прикру травму Дракслера у середині тайму, але гості зусиллями Густаво й Енріке змусили не на жарт схопитись за серця уболівальників мадридців. Перший смачно пробив із дальної відстані, але Навас, який голів ще у цьому розіграші Ліги чемпіонів на "Сантьяго Бернабеу" не пропускав, зіграв блискуче перевівши м'яча на кутовий. А другий, який став яскравою дійовою особою двобою у Німеччині, отримавши круглого в районі одинадцяти метрів, завдати удару по воротах костариканця не зумів, хоча на мить був абсолютно ніким не прикритий.

По перерві господарі поля лише збільшили свій натиск на ворота німецьких гостей, що у підсумку призвело до небезпечного штрафного. Виконати стандарт взяв на себе відповідальність вищезгаданий Кріштіану і не помилився. Головна зірка "Реала", знайшовши щілину у стінці "вовків", встановив остаточний рахунок у матчі - 3:0 на користь "вершкових". Для Роналду цей влучний постріл став 16-им у цьогорічному розіграші найпрестижнішого клубного турніру Старого світу - божевільний показник!

Таким чином, підопічні Зідана здійснили неймовірний камбек після першого відверто програного матчу на "Фольксваґен-арені", що дозволило іспанцям опинитись у когорті кращих чотирьох клубів Європи. У той час, коли "Вольфсбургу" про таке залишилось хіба мріяти.

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу. Повторний матч

"Реал" - "Вольфсбург" - 3:0 (0:2) ВІДЕО

Голи: Роналду, 16, 17, 77