УКР РУС

"Реал" завдяки хет-трику Роналду обіграв "Касіму" у фіналі клубного чемпіонату світу

18 грудня 2016 Читать на русском

"Реал" у фіналі клубного чемпіонату світу переміг японську "Касіму" з рахунком 4:2.

Рахунок у матчі на 9-й хвилині відкрив Карім Бензема, який опинився першим на добиванні після потужного удару Модріча. Після цього мадридці мали ще декілька класних нагод, щоб подвоїти свою перевагу, однак не скористалися ними та були покарані Шібасакі.

Лідер "Касіми" забив гол у роздягальню, а незабаром після перерви вивів японську команду вперед більярдним ударом в кут воріт Кейлора Наваса. Втім, раділи японці недовго. Арбітр призначив пенальті за фол на Лукасі Васкесі, а Роналду впевнено реалізував одинадцятиметровий удар.

В кінці основного часу гри команди обмінялись декількома небезпечними моментами. В "Реала" схибили Роналду та Бензема, а гравці "Касіми" відповіли двома нереалізованими виходами віч-на-віч. Крім цього, арбітр суттєво допоміг "Реалу", коли не вилучив Серхіо Рамоса, який зірвав атаку японців, маючи у своєму активі жовту картку.

В овертаймі "Реал" довів свій вищий клас та вирвав перемогу завдяки двом голам Роналду. Спочатку португалець реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, а згодом з близької відстані потужно пробив під поперечку воріт, оформивши хет-трик.

У підсумку "Реал" здобуває неймовірно складну перемогу та завершує 2016 рік з трьома трофеями (Ліга чемпіонів, Суперкубок УЄФА та клубний ЧС).

Клубний чемпіонат світу. Фінал

"Реал" – "Касіма" – 4:2

Голи: Бензема, 9, Роналду, 60 (пен), 97, 114 – Шібасакі, 44, 52,