УКР РУС

"Реал" розгромив "Гранаду" Кравця завдяки дублю Іско

7 січня 2017 Читать на русском

"Реал" у рамках 17 туру чемпіонату Іспанії познущався над "Гранадою"– 5:0.

Перед початком матчу легендарний гравець "Реалу" Франціско Хенто вручив Роналду "Золотого м’яча". Також на поле вийшли, аби привітати Криштіану, інші "вершкові", що свого часу отримували "Голден Болл": Раймон Копа, бразилець Рональдо, Луїш Фігу, Зінедін Зідан, а Кака привітав португальця за допомогою відеозв’язку.

"Гранада", за яку в старті вийшов наш Артем Кравець, протягом першого тайму пробила по воротах Наваса всього один раз. До того ж, цей постріл не влучив у площину "рамки".

А от господарі робили із захистом гостей все, що заманеться. Вже на 12 хвилині Іско після чужої обрізки переграв Очоа. Другий свій гол мадридці забили з офсайду. Однак навіть, якби арбітр відмінив взяття воріт, чи мала би "Гранада" шанси на успіх? Навряд чи… В першому таймі за "Реал" ще встигли відзначилися Роналду та Іско. На 58 хвилині Каземіро після подачі з штрафного довів рахунок до непристойного. Більше забивати "білі" не надто прагнули, а "Гранада" так і не спромоглася на м’яч престижу. Хоча на останній хвилині основного часу Кравець міг відзначитися, але класно зіграв Навас.

Отож, мадридці набирають 40 очок. У другої "Барселони" налічується 34 бали.

У 18 турі "Реал", який має матч в запасі, гратиме проти "Севільї", а "Гранада" зустрічатиме такого ж аутсайдера, як і вона – "Осасуну".

Чемпіонат Іспанії, 17 тур

"Реал" М – "Гранада" – 5:0

Голи: Іско, 12, 31, Бензема, 21, Роналду, 27, Каземіро, 58