УКР РУС

"Реал" врятував нічию в матчі проти "Севільї" та пробився у чвертьфінал Кубка Іспанії

13 січня 2017 Читать на русском

"Реал" у матчі-відповіді в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії врятував нічию в матчі проти "Севільї" та за підсумками двох поєдинків пробився у наступний раунд змагань.

Господарі вийшли вперед вже на 10 хвилині зустрічі. У свої ворота забив Даніло, який невдало вибивав м'яч після навісу суперника. Відзначимо, що "Реал" вперше з 2013 року забив у власні ворота.

На початку другого тайму Асенсію здійснивши рейд аж від власних воріт зрівняв рахунок. Однак рівновага протрималася не довго. Новачок "Севільї" Йоветіч класним ударом з лету вивів свою нову команду вперед, таким чином забивши свій перший гол в дебютному матчі за іспанський клуб. На 78 хвилині Іборра забив третій гол за господарів. Але на 82 хвилині Серхіо Рамос реалізував пенальті та зменшив відставання "Реала". А вже у компенсований арбітром час Бензема вирвав нічию в матчі.

Відзначимо, що "Реал" зміг побити рекорд "Барселони" за кількістю матчів без поразок, довівши свою серію до 40 поєдинків.

Іспанія. Кубок, 1/8 фіналу

"Севілья" – "Реал" – 3:3

Голи: Даніло, 10 (автогол) Йоветіч, 52, Іборра, 78 – Асенсіо, 48, Рамос, 82 (пенальті), Бензема 90+3,

"Барселона" перемогла "Атлетік" та пробилася у чвертьфінал Кубка Іспанії

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу