УКР РУС

Реал визначився з основними претендентами на заміну Зідану

16 травня 2021 Читать на русском

Мадридський Реал вже розпочав підготовку до можливого відходу Зінедіна Зідана з посади наставника "вершкових".

Боси Реала обрали кількох тренерів, які можуть стати наступниками Зідана на чолі мадридського клубу, повідомляє Mundo Deportivo.

Зідан шокував гравців Реала заявою про відхід, – ЗМІ

Головним кандидатом є легендарний Рауль, який наразі успішно працює з кантерою "вершкових". Такий вибір дозволить Реалу залишити той самий малюнок гри, який приніс успіх за часів роботи Зідана. Окрім цього, Рауль прекрасно знайомий з молодими гравцями клубу, а відсутність досвіду роботи на найвищому рівні має пройти непомітно через те, що легендарний екс-нападник особисто знає, якою є атмосфера у роздягальні мадридців.

Іншим претендентом є Массіміліано Аллегрі, який вже 2 роки залишається без клубу. Італієць начебто відмовився очолити Реал впродовж сезону, але тепер може прийняти пропозицію, оскільки матиме достатньо часу, аби краще ознайомитись із ситуацією у команді.

Третім кандидатом є наставник Інтера Антоніо Конте, але запросити його буде складно – "нерадзуррі" не бажають прощатись із тренером, який вперше за 11 років зробив команду чемпіоном Італії. Окрім цього, уникнути конфліктів у роздягальні буде майже неможливо через норовливий характер Конте.

Іспанська Marca повідомляє про ще одного претендента – це Йоахім Льов, який покине збірну Німеччини після чемпіонату Європи. Видання теж називає Рауля кандидатом №1.

Зауважимо, Реал продовжує боротьбу за золоті медалі Ла Ліги. За два тури до кінця чемпіонату підопічні Зідана розташувались другими, відстаючи від Атлетіко на два очки.

Каральні дербі Італії, фінал 150-річної марки якості та ще одне іспанське Класіко: топ-5 матчів євровікенду