УКР РУС

Реал визначився з долею Луніна – на українця претендує чимало клубів

16 березня 2020 Читать на русском
Автор: Володимир Лесько

Андрій Лунін розпочне наступний сезон у таборі одного з найкращих клубів планети.

Трохи раніше іспанські ЗМІ повідомляли, що "бланкос" можуть викупити в ПСЖ Альфонса Ареола, щоб той залишився дублером Куртуа на сезон 2020/21. Втім, як стало відомо "Футбол 24" з авторитетних джерел, Реал хоче робити ставку на молодого українця. Натомість француз покине Бернабеу найближчого літа.

Лунін як помилка Роналдо: українець змушує кусати лікті керівництво Вальядоліда

"Лунін був би другим голкіпером Реала вже у нинішньому сезоні, якби не Кейлор. Спочатку костариканець розповідав, що залишається, а потім несподівано поїхав, фактично в останню хвилину. Якщо б Навас пішов на початку літа, саме Андрію доручили б роль дублера бельгійця.

Це неправда, що Реал хоче залишити Ареола. Клуб вірить в Луніна і ставить на нього. Українцеві потрібно зберігати спокій, адже Куртуа – ще молодий воротар.

Мадрид отримав чимало пропозицій щодо Луніна, але його не збираються продавати", – зазначило джерело.

Додамо, що чемпіон світу U-20 розпочав сезон у Вальядоліді, але майже не отримував ігрової практики. Взимку Реал розірвав угоду і відправив нашого воротаря в Ов'єдо, де Андрій демонструє пристойний рівень.

"Не хотіли Луніна – жеріть": новий тренер Ов'єдо, іспанські ЗМІ та фани вихваляють українця, якого порівняли з політиком