УКР РУС

"Реал" випередив "Барселону" у боротьбі за лідерство

12 вересня 2011 Читать на русском

Тезки із "Сосьєдада" допомогли його мадридському "Реалу" випередити каталонську "Барселону" у чемпіонській гонці іспанської Прімери.

В рамках другого за порядком та офіційно третього туру тамтешньої першості "синьо-гранатові" примудрились розтринькати перевагу у два м'ячі у Сан-Себастьяні.

Надто вже оптимістично розпочинався матч проти місцевого "Сосьєдада". Минала тільки одинадцята хвилина поєдинку, а за "Барсу" встигли відзначитись Хаві та Фабрегас. Та от після перерви Агіррече скоротив відставання господарів поля до мінімального.

А на 16 хвилині другого тайму в антигерої поєдинку записався Давід Вілья. Саме він "відзначився" жахливим пасом назад на Вальдеса, який перехопив той таки Агіррече. Далі поперечина, добивання Гріцмана і підсумкові 2:2 на користь "Реалу" з Мадриду.

“Галактікос”, попри відчайдушну гру Ніколаса Міку, у рідних стінах приборкали "Хетафе". Після того, як Бензема, відкрив рахунок зустрічі на "Сантьягу Бернабеу", саме Міку відновив рівновагу. Та далі Роналду з пенальті знову вивів уперед "Реал". А Бензема, оформивши дубль впритул наблизив команду Моурінью до перемоги.

Доля гри залишалась не до кінця вирішеною після ефектного м'яча того ж Міку на 73 хвилині. Та, все ж, запитань щодо розподілу очок більше не залишилось після удару Ігуаіна. 4:2 на користь "Реалу".

10 забитих і тільки два пропущені м'ячі дозволяють саме мадридцям очолювати турнірну таблицю Прімери. 6 очок також у "Валенсії" та "Бетіса". “Барселона” очолює групу найближчих переслідувачів.