УКР РУС

"Реал" вчетверте у сезоні виграв мадридське дербі. Огляд туру. ВІДЕО

21 березня 2011

Лідери прімери "Реал" та "Барселона" здобули свої чергові перемоги. У 29 турі "галактікос" тріумфували вже в четвертому мадридському дербі цього сезону.

Першим продемонструвати "Атлетіко", хто в домі господар, взявся Карім Бензема, бездоганно реалізувавши вихід віч-на-віч. Месут Озіл ще до перерви підтримав почин француза і подвоїв перевагу "Реала". Усе, на що вистачило господарів, - це за п’ять хвилин до фінального свистка відквитати один м’яч завдяки зусиллям Серхіо Агуеро.

З таким же рахунком перемогла і "Барселона". У воротах "Хетафе" спочатку диво-ударом відзначився Дені Алвеш, а після перерви вирок гостям підписав Боян Кркіч. Гол престижу -  в активі Морала на 88 хвилині.

"Валенсія" на рідному полі поступилася "Севільї", "Вільяреал" здолав "Атлетік" з Більбао. На виїзді також тріумфували "Леванте" та "Осасуна". Вдома по три очки здобули "Малага", "Расінг", "Спортінг", та "Мальорка".

Між "Барселоною" та "Реалом" - все ще п’ять очок. Завдяки поразці "Валенсії" наздогнати "кажанів" вдалося "Вільяреалові".