УКР РУС

"Реал" в яскравому матчі розгромив "Депортіво"

27 квітня 2017 Читать на русском

В 34 турі Прімери мадридський "Реал" та "Депортіво" забили вісім м’ячів на обох. Перемога була за командою Зідана – 6:2.

Схоже, Зідан після поразки від "Барселони" вирішив взяти Ла-Корунью малою кров’ю. До стартового складу "вершкових" потрапили Асенсіо, Варан, Ковачіч, Касілья, Мората, Родрігес. Роналду опинився поза заявкою. Бейл пропускав гру через травму, Рамос – через червону картку.

Мадрид розпочав дуже агресивно, забивши вже на 53 секунді. До голу Хамеса столичні гості мали кілька дуже хороших нагод, але не влучали в площину, або ж чудову реакцію демонстрував Герман Люкс. На 30 хвилині Мората змарнував неймовірний момент, поціливши з кількох метрів в лице Люксу. А от румун Андоне свою нагоду реалізував, замкнувши передачу від Какути. До свистка на перерву "вершкові" таки відновили перевагу в два голи. Васкес виявився першим на добиванні після прострілу Марсело. В перерві Люкс так і не оговтався від нокдауна Морати, і на другий тайм вийшов поляк Титонь. В другому таймі мадридці мали ще кілька нагод, що втілилося у м’ячі від Іско та Каземіро. Також свій другий гол провів Хамес.

Команда Зідана набирає 78 балів, але лишається на другому місці. Нагадуємо: при рівності очок в Прімері перш за все враховуються особисті зустрічі. Однак в "Реала" – матч в запасі.

В 35 турі "Реал" гратиме проти "Валенсії", а команда Пепе Меля – проти "Осасуни".

Чемпіонат Іспанії, 34 тур

"Депортіво" – "Реал" (Мадрид) – 2:6

Голи: Андоне, 35, Хоселу, 84 – Мората, 1, Хамес, 14, 66, Лукас, 44, Іско, 77, Каземіро, 87

Турнірна таблиця Ла Ліги