УКР РУС

Реал та Ліверпуль сприймають інформацію про відмову фанатів від квитків "як жарт", – представник КМДА

21 травня 2018 Читать на русском

Організатори фіналу Ліги чемпіонів 2017/18 в Києві прокоментували інформацію про відмову понад 2 тисяч уболівальників Реала від квитків на фінал ЛЧ.

"Хотілося б побачити, де накопичилися дві тисячі квитків, непотрібних вболівальникам Реала та Ліверпуля? Вже були спроби дозвонитися і до Реала, і до Ліверпуля. Там просто сприймають це як жарт, що є вільні квитки, від яких відмовляються вболівальники", – сказав на прес-конференції у понеділок головний представник КМДА з питань проведення фіналу ЛЧ-2018 Андрій Мірошниченко.

Реал – Ліверпуль: головний біль Зідана, секретність Клоппа та програма підготовки команд до фіналу Ліги чемпіонів

"Зрозуміло, що шлях не близький, але ми переконані, що всі бажаючі зможуть знайти спосіб дістатися Києва і взяти участь в цій події.

Більшість уболівальників прилітає і відлітає в один день. І це не питання Києва чи України, це традиція Ліги чемпіонів. Так само відбувалося минулого року в Кардіффі, більшість вболівальників відлітала вночі і не залишалася в місті, і їм не потрібно було ночувати", – зазначив він.

Чиновник також стверджує, що наразі в Інтернеті можна знайти квартири в Києві "за нормальною ціною". "Вже не кажучи про фантастичну реакцію киян, які створили декілька великих груп, де тисячі киян готові надати свої помешкання безкоштовно для вболівальників", – додав він.

Нагадаємо, що фінал ЛЧ Реал – Ліверпуль відбудеться на НСК Олімпійський вже в суботу, 26 травня.