УКР РУС

Реал Сосьєдад впевнено переграв Ейбар, Вільяреал впорався з Малагою

5 листопада 2017 Читать на русском

В рамках 11 туру Ла Ліги Реал Сосьєдад здобув легку перемогу над Ейбаром, Вільяреал не відчув проблем в матчі з Малагою.

Вільяреал вдома впорався з Малагою. В першому таймі Вільяреал мав перевагу, однак небезпечних моментів було небагато. Малага грала від захисту і нагод майже не створювала. В другому таймі Вільяреал продовжував атакувати і зумів відкрити рахунок. Після чудової передачі Бакки Сансоне головою переправив м'яч у ворота. А на 76 хвилині Нікола вискочив віч-на-віч з воротарем і подвоїв перевагу. Малага нічого не могла створити у відповідь і матч так і завершився з рахунком 2:0.

Реал Сосьєдад без проблем переграв Ейбар. Хоча вже на 1 хвилині саме Ейбар міг вийти вперед, але Кіке не зміг переграти Рульї. А на 12 хвилині Сосьєдад відкрив рахунок. Одріосола зробив навіс, а Вілліан Хосе головою переправив м'яч у ворота. А в середині тайму Янузай переправив м'яч вже в порожні ворота. На початку другого тайму Оярасабль після чудової розрізної передачі Ільяраменді довів рахунок до розгромного. Хордан зумів один м'яч відквитати, однак більшого Реал Сосьєдад не дозволив створити супернику.

Після цього туру Вільяреал піднявся на 5 сходинку, набравши 20 очок, Малага залишилась на 20 місці з 4 пунктами. Реал Сосьєдад завдяки цій перемозі піднявся на 7 місце, Ейбар залишився на 17 місці з 8 балами.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 11 тур

Вільяреал – Малага – 2:0

Голи: Сансоне, 68, 76

Реал Сосьєдад – Ейбар – 3:1

Голи: Вілліан Хосе, 12, Янузай, 28, Оярасабль, 46 – Хордан, 72