УКР РУС

Реал Сосьєдад розписав нічию з Бетісом у битві за Лігу чемпіонів

15 квітня 2022 Читать на русском

Бетіс і Реал Сосьєдад в рамках матчу-відкриття 32-го туру Ла Ліги переможця не виявили (0:0). Звіт читайте на "Футбол 24".

Програму 32-го туру Ла Ліги відкривав поєдинок у Сан-Себастьсяні, де Реал Сосьєдад приймав Бетіс. Зустріч мала дуже важливе значення – господарі йшли всього в трьох очках від четвертої позиції, а гостям не вистачало одного. По суті, це була битва за Лігу чемпіонів (хоча перемога Атлетіко в неділю може відкинути команди назад).

Величезна відповідальність за результат призвело до того, що битва за ЛЧ виявилась не дуже цікавою. В першій половині гри можна пригадати хіба шо постріл Ісака з лінії штрафного, який пішов по центру і який взяв Браво – це був найбільш конкретний момент Сосьєдада у матчі взагалі. Бетіс до перерви мав лишень кілька негострих замикань з кутових.

В другому таймі "вердібланкос" діяли дещо гостріше. Так, на 61-й хвилині Каналес небезпечно пробив зі штрафного (м'яч пройшов поруч з ближньою дев'яткою), а на 78-й з дистанції бахнув Фекір – повз дальню стійку. Це були чи не найгостріші епізоди у всьому поєдинку. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нульотву нічию.

Внаслідок "мирової" обидві команди залишились поза зоною ЛЧ. Бетіс йде п'ятим із 57 очками, поступаючись Атлетіко за додатковими показниками, а Реал Сосьєдад тримається шостим з 55 заліковими балами.

Росія напала на Україну: Петраков розкрив плани збірної, Шахтар готовий масово продавати гравців (LIVE)