УКР РУС

Реал розгромив Сельту завдяки дублю Роналду

17 травня 2017 Читать на русском

Сельта (Віго) та Реал (Мадрид) зіграли перенесений матч 21 туру Іспанії 17 травня на стадіоні Балаїдос. Перемогу святкувала команда Зідана – 4:1.

Востаннє Сельта у рамках чемпіонату перемагала "вершкових" весною 2014 (дубль теперішнього "анчоуса" Шарлеса). Після цієї вікторії "кельти" зазнали від мадридців п’ять поразок поспіль, однак здолали команду Зідана в Кубку Іспанії. У перенесеній грі 21 туру навіть нічия могла залишити Реал без золотих медалей Прімери.

На 10 хвилині Марсело з власної половини поля шикарним пасом на Іско розпочав атаку гостей. Після підкату гравця Сельти м’яч потрапив до Роналду. Португалець нічого не видумав, щосили вистріливши з-за меж штрафного. Наприкінці першого тайму до цього непомітний Бензема з метрів десяти поцілив у воротаря Серхіо Альвареса. Господарі за перший тайм запам’яталися неточними ударами Сісто, Аспаса та пострілом Васса з штрафного (Навас врятував).

На 62 хвилині Аспас отримав другу жовту за симуляцію (перший "гірчичник" для Яго був несправедливим). На 68 хвилині Васс з чудової позиції не переграв Наваса, однак відразу відзначився Гвідетті. Після голу шведа минула рівно хвилина, як Бензема провів третій гол "вершкових". Через хвилин п’ять Роналду міг оформлювати хет-трик, але з кількох метрів не поцілив у площину. На останніх хвилинах матчу помилка гравців Сельти поблизу власного штрафного призвела до голу Крооса. Реал набирає 90 очок.

У останньому, 38 турі Ла Ліги, якщо Реал на виїзді не програє Малазі, то Мадрид – чемпіон турніру! Команда Беріссо зіграє проти Реал Сосьєдада. Барселона очікуватиме на візит Ейбара.

Чемпіонат Іспанії, 21 тур

Сельта – Реал М – 1:4

Голи: Гвідетті, 69 – Роналду, 10, 48, Бензема, 70, Кроос, 88

Вилучення: Аспас (С), 62

Турнірна таблиця Ла Ліги