УКР РУС

"Реал" розгромив "Реал Сосьєдад" та відірвався від "Барселони" на чотири пункти в Прімері

29 січня 2017 Читать на русском

В 20 турі Ла Ліги "Реал" (М) впевнено здолав команду з Країни Басків – 3:0. За мадридців забивали Ковачіч, Роналду та Мората.

На матч проти басків Зінедін не міг розраховувати на захисників Пепе, Марсело та Карвахаля, тому не дивно, що в заявку мадридців (але не до стартового складу) потрапив 18-річний марокканський оборонець Ашраф Хакімі, що нещодавно виступав за "вершкових" у юнацькій Лізі чемпіонів.

Перший гольовий момент створили господарі – Бенземі трішки не вистачило, аби замкнути простріл Васкеса. Наступний момент мадридців закінчився взяттям воріт. Роналду віддав на Ковачіча, а хорват не підвів – 1:0. Є перший гол Матео в Ла Лізі 2016/17 та другий в сезоні. Наприкінці першого тайму Даніло послизнувся на мокрому газоні, однак Хуанмі після помилки бразильця не влучив у дальній кут.

На старті другого тайму "вершкові" знову відзначилися – Роналду на всі сто відсотків використав блискучий пас від Ковачіча. Посеред тайму другу жовту картку отримав Іньїго Мартінес, зменшивши без того невисокі шанси гостей на успіх. Наприкінці зустрічі Мората ударом головою забив третій м’яч в "брамку" Рульї.

Дякуючи трьом голам "Реал" Зідана набирає 46 очок та має поєдинок в запасі. "Реал Сосьєдад" продовжує перебувати на п’ятому місці.

В 21 турі мадридці гратимуть проти "Сельти". Баски спробують здолати аутсайдера "Осасуну".

Чемпіонат Іспанії, 20 тур

"Реал" (М) – "Реал" Сосьєдад – 3:0

Голи: Ковачіч, 38, Роналду, 51, Мората, 82

Вилучення: І. Мартінес (РС), 74