УКР РУС

"Реал провів найгірший матч у житті та забив Ліверпулю три випадкові голи". Менотті проаналізував фінал ЛЧ

29 травня 2018 Читать на русском

Легендарний аргентинський наставник Сесар Луїс Менотті вважає, що Реал несправедливо виграв фінал Ліги чемпіонів у Ліверпуля.

"Реал зіграв, мабуть, найгірший матч у своєму житті, але на його боці була удача. Це фундаментальна річ у футболі. Починаючи з плей-офф Ліги чемпіонів, мадридці провели свою найгіршу зустріч саме у фіналі.

Реал не міг не перемогти – 5 причин, через які тріумф мадридців в ЛЧ був невідворотним

Навіть Кроос грав погано. У моменті з голом німець виконав дивний довгий пас, який виявився неточним. Кріштіану не торкався м'яча, Бензема зробив це декілька разів. Марсело також виглядав дуже важко. Така ситуація є дуже незвичною. І в цей момент Каріус припускається помилки. Лише після цього Реал почав контролювати м'яч завдяки техніці своїх гравців. Жодна атака "вершкових" не мала якогось логічного розвитку.

Реал забив три м'ячі, на які не заслужив. Вони були випадковими", – аналізує Менотті матч Реал – Ліверпуль в інтерв'ю Fox Radio.

Не залишив поза увагою легендарний аргентинський тренер і фол Серхіо Рамоса на Салаху, а також епічні фейли Каріуса.

Єгипетські ЗМІ повстали проти Рамоса через травму Салаха: "М'ясник, Бог тобі суддя"

"Рамос дуже добре співає фламенко, але на полі він про ньго забуває. Він не винен, що Салах отримав таку травму. Рамос – хоробрий.

На Каріуса мені було боляче дивитись. Бідолашний хлопчик. Коли тебе ось так обкрадають у фіналі Ліги чемпіонів – це смішно. Він не помітив, що суперник перебуває поруч. Якби Каріус не виставив руки, то Бейл влучив би йому в обличчя", – зазначив Менотті.

"Червона доріжка" для Реала