УКР РУС

Реал прийняв остаточне рішення щодо Луніна – жертва воротарського питання в Мадриді обирає АПЛ

13 квітня 2020 Читать на русском

Альфонс Ареола планує своє майбутнє без Реала та ПСЖ. На француза більше не розраховують в Мадриді.

Ареола мав намір залишитись в Реалі ще на один сезон, але королівський клуб, схоже, остаточно вирішив повернути з оренди Андрія Луніна. Українець стане новим дублером Тібо Куртуа, повідомляє AS.

Худжамов назвав рису, яка вирізняє Луніна з-поміж інших голкіперів

Перебуваючи однією ногою за межами Мадрида, француз не хоче повертатися в ПСЖ, з яким пов'язаний контрактом до 2023 року. За інформацією L'Équipe, Ареола розпочав пошуки нового клубу, щоб регулярно виходити на поле перед Євро-2021. Безнадійна конкуренція з Навасом, а також недовіра до спортивного директора ПСЖ Леонардо підштовхують 27-голкіпера до кардинальних рішень.

Ареола віддає перевагу АПЛ, насамперед, лондонським клубам. Його агент начебто вже веде перемовини з деякими представниками англійської столиці. Крістал Пелас, Вест Хем та Уотфорд – серед потенційних зацікавлених.

Після перенесення Євро Ареола бачить можливість зачепитись за місце у збірній Франції на форумі 2021-го. Він прагне поборотись з Льорісом (Тоттенхем), Манданда (Олімпік Марсель), Меньяном (Лілль) або Лекомтом (Монако) якраз через виступи в найкращій лізі планети.

Нагадаємо, раніше "Футбол 24" ексклюзивно анонсував повернення Луніна в Реал попри спекуляцію ЗМІ щодо його майбутнього. Авторитетні джерела повідомили нам, що мадридський клуб дасть українцеві шанс спробувати себе першій команді "бланкос".

Лунін перевершив воротаря Реала за всіма статтями, але має могутнього опонента – іспанські ЗМІ про загрози українця