УКР РУС

"Реал" переміг "Баварію" завдяки хет-трику Роналду та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів

19 квітня 2017 Читать на русском

В матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів мадридський "Реал" переміг "Баварію" (4:2), вийшовши до півфіналу турніру.

До стартового складу "Баварії" повернувся Роберт Лєвандовскі. Нагадаємо, що перший матч поляк пропустив через травму. "Вершковим" у Мадриді через пошкодження не міг допомогти Гарет Бейл.

"Баварія" розпочала гру, як в Мюнхені: з атак та заробляння кутових ударів, однак господарі після розіграшів корнерів діяли уважніше.

Перший гострий момент виник на 9 хвилині. Алькантара з кількох метрів влучив у гравця "Реала", а добивання від Роббена виявилося неточним. "Реал" в персоні Бензема відповів врай гострим пострілом. Посеред першого тайму Боатенг врятував ворота Нойєра, вибивши сферу практично з лінії воріт. Незадовго до свистка на перерву Роналду змарнував дві непогані нагоди відкрити рахунок.

На 50 хвилині Роббен вже не використав хороший момент, аби засмутити трибуни "Сантьяго Бернабеу". Через хвилину голландець виправився, змусивши Каземіро порушити правила в штрафному – пенальті чітко реалізував Лєвандовскі. "Баварія" всіма силами кинулася штурмувати ворота Наваса, що ледве не закінчилося другим голом. Зінедін Зідан змушений був зняти з гри Бензема, випустивши замість нападника півзахисника Асенсіо.

На 76 хвилині Роналду ударом головою зрівняв рахунок, а через дві хвилини капітан "вершкових" Рамос автоголом вивів "Баварію" вперед та перевів поєдинок в овертайм! Також за шість хвилин до кінця основного часу Відаль сфолив проти Асенсіо, за що отримав від Кашшаї другу жовту картку.

В третьому таймі Роналду оформив дубль. Хоча, цілком схоже, переможець останнього Євро відмітився з офсайду. "Баварія" відверто "посипалася", пропустивши ще двічі. Отож, "Реал" крокує далі.

Після важкого матчу чвертьфіналу ЛЧ "Баварія" зіграє проти "Майнца", а "Реал" – проти "Барселони".

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу, матч-відповідь

"Реал" М – "Баварія" – 4:2 (Овертайм. Основний час 1:2)

Голи: Роналду, 76, 105, 110, Асенсіо, 112 – Лєвандовскі, 53, пен., Рамос, 78, аг

Вилучення: Відаль ("Б"), 84