УКР РУС

"Реал" не зміг перемогти "Сельту" та покинув Кубок Іспанії

26 січня 2017 Читать на русском

"Реал" у другому матчі чвертьфіналу Кубка Іспанії знову не переграв "Сельту" та покинув турнір.

Як і очікувалося, гості розпочали значно активніше. "Вершкові" створили декілька непоганих моментів, однак до небезпечного удару по воротах "Сельти" справа не дійшла. Першу класну нагоду змарнував Роналду. Після навісу португалець влучив у поперечку, а на добиванні у порожні ворота поцілив у стійку. Через декілька хвилин "Сельта" могла відкривати рахунок, але Аспас невдало розпорядився моментом, який виник після помилки захисників. А наприкінці першого тайму господарі несподівано вийшли вперед. Гвідетті отримав м'яч на вбивчій позиції, але, пробиваючи, влучив в арбітра. Вже після цього круглий відскочив до Даніло, від ноги якого і влетів у сітку воріт "Реала".

Другий тайм "Реал" також розпочав активно, але не створював багато небезпечних моментів у перші хвилини. Однак на 62 хвилині матчу Роналду отримав шанс забити зі штрафного та використав його. Португалець пробив сильно в дальній кут, голкіпер не зміг дотягнутися до м'яча. Вже через декілька хвилин Рамос міг головою вивести свою команду вперед, але не поцілив у ворота.

"Реал" і далі продовжував насідати на ворота "Сельти" та створював непогані нагоди, однак м'яч вперто не влітав у сітку воріт. А вже за 5 хвилин до кінцівки Васс точним ударом у нижній правий кут воріт вивів "Сельту" вперед. Однак на останній хвилині основного часу Васкес ударом головою зрівняв рахунок та подарував шанс "Реалу", але "Сельта" все ж змогла втримати позитивний для себе результат.

Іспанія. Кубок, 1/4 фіналу

"Сельта" – "Реал" – 2:2 (перший матч – 2:1)

Голи: Даніло, 44 (автогол), Васс, 85 – Роналду, 63, Васкес, 90.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу