УКР РУС

Реал на виїзді переміг Малагу

15 квітня 2018 Читать на русском

В останньому матчі 32 туру іспанської Прімери мадридський Реал без проблем переграв Малагу.

Матч не мав особливого турнірного значення: Реал зробив ставку на Лігу Чемпіонів, а Малага вже змирилась з вильотом. Зідан залишив основну частину лідерів у запасі – зокрема, не знайшлося місце Роналду та Марсело, однак вийшли на поле Бензема та Ернандес. Отримав шанс і Хесус Вальєхо.

Матч пройшов за повного домінування Реала - від першої до останньої хвилини. Гості володіли м'ячем, розігрували красиві комбінації та фінтили на свою втіху. На 28-й хвилині один з таких фінтів Іско завершився фолом на лінії штрафної. Іско зі стандарту був безжальним, пробивши у дев'ятку – 1:0!

Наприкінці першого тайму Малага несподівано прокинулась та на кілька хвилини притисла Реал. Господарі пробивали по кілька ударів за одну атаку, зі штрафного непогано бив Росалес, а екс-динамівець Браун Ідейє продавлював оборону у штрафній. Тим не менш, перетворити у гол дані потуги "анчоуси" не змогли.

У другому таймі Малага грала дещо краще за перший, однак Реал все одно контролював поле та, зрештою, красиво забив на 63-й хвилині – це Каземіро завершив контратаку, яку сам же розпочав з перехоплення у центрі поля. Малага зрозуміла, що вже точно не зачепиться за очки, однак грала гідно та була винагороджена голом на останній хвилині гри – це Дієго Ролан розмочив рахунок. Відразу після цього був даний фінальний свисток, який зафіксував перемогу Реала – 1:2!

Таким чином, Реал набрав 67 очок та перегнав Валенсію на 2 очки. Мадридці піднялись на третю позицію, однак до Атлетіко залишається ще чотири очки. Малага ж зберігає останню сходинку з 17 очками, готуючись до вильоту.

Чемпіонат Іспанії, 32 тур

Малага – Реал – 1:2

Голи: Ролан, 90+4 – Іско, 29, Каземіро, 63