УКР РУС

Реал на виїзді обіграв Леганес

21 лютого 2018 Читать на русском

Мадридський Реал у перенесеному матчі 16-го туру чемпіонату Іспанії впевнено переміг Леганес. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

В день, коли всі великі клуби або відпочивають, або виступають у Лізі чемпіонів, Реал змушений був грати матч, який у грудні перенесли через участь мадридців у Клубному чемпіонаті світу. Турнірної ваги ця зустріч майже не мала – Реал давно втратив шанси на чемпіонство, а тому вийшов у напіврезервному складі. Мотивація молоді, поразка Леганесу в 1/4 фіналу Кубку Іспанії та хитке становище Зідана на тренерському містку обіцяли вболівальникам цікавий матч.

Зідан: Я боротимусь за те, щоб залишитись головним тренером Реала

Леганес почав активно, створивши на стартових хвилинах кілька моментів, один з яких змусив Касілью не без труднощів переводити м'яч на кутовий. Позиційну та верхову боротьбу після подачі повністю виграли господарі, внаслідок чого був відкритий рахунок: Унаї Устінса на дальній стінці відважно пірнув під ногу вибиваючого з лінії воріт Тео Ернандеса, який влучив Унаю в голову і спричинив взяття воріт Реала – 1:0!

Втім, гравці "королівського клубу" швидко оговтались, і вже на 11-й хвилині Лукас Васкес влучним ударом у дальній кут завершив красиву комбінацію за участі Бензема та Каземіро – 1:1. Після цього Реал остаточно захопив ініціативу, створюючи момент за моментом, зокрема, за участю Асенсіо та Васкеса. Врешті-решт, оборона Леганеса не витримала, і Каземіро після серії перепасовок опинився перед воротами Куельяра – класний удар у лівий кут вивів "бланкос" вперед – 1:2.

Другий тайм являв собою типовий іспанський матч гранда проти провінціалів – гравці Леганеса боролися, але чогось реально небезпечного обороні Реала вони запропонувати не змогли. Реал також не старався, але на останніх хвилинах заробив пенальті, який реалізував Рамос.

1:3 – Реал перемагає на класі.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 16 тур

Леганес – Реал – 1:3

Голи: Устінса, 5 – Васкес, 11, Каземіро, 29, Рамос, 90 (пен)