УКР РУС

Реал Мадрид – Ювентус – 1:3 – відео голів і огляд матчу

12 квітня 2018 Читать на русском

Реал програв Ювентусу у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів 2017/18. Дивіться відео голів та огляд матчу Реал Мадрид – Ювентус.

Початок матчу видався дійсно несподіваним. Вже на другій хвилині гри Хедіра виконав класну подачу з правого флангу на дальню стійку, і Манджукіч ударом головою відкрив рахунок. Вже за кілька хвилин Ювентус на куражі міг забити і другий гол, але удар Ігуаїна з пари метрів був заблокований захисниками господарів.

Реал почав “вмикати швидкість”, і у гостей з'явилися проблеми. Бейл протягом однієї атаки двічі намагався пробити Буффона, але обидві спроби були безуспішними. Іско навіть забив гол, але за мить до цього він перебував у положенні “поза грою”. Іспанський півзахисник мав ще один супершанс, коли Роналду своєю передачею вивів його віч-на-віч з Буффоном, але легендарний голкіпер Юве виграв цю дуель.

На 37-й хвилині Манджукіч забив вдруге: прекрасну подачу з правого флангу виконав Ліхтштайнер, і хорватський форвард, вигравши верхову боротьбу у Карвахаля, ударом головою відправив м’яч у ворота Наваса. У компенсований до першого тайму час Реал міг “розмочити” рахунок: Варан пробивав головою після подачі Крооса, але влучив у поперечину.

На початку другої половини гри команди обмінялися моментами: після удару Роналду гостей в черговий раз врятував Буффон, а сейв від Кейлора Наваса завадив забити Ігуаїну. На 61-й хвилині після флангової подачі від Дугласа Кости м’яч мав би стати легкою здобиччю для голкіпера Реала, але Навас несподівано випустив м’яч з рук, і Блез Матюйді зробив рахунок 3:0 на користь Ювентуса та 3:3 за сумою двох матчів!

Реал тиснув на Юве, намагаючись уникнути додаткового часу. Після удару Іско гостей вже вкотре врятував Буффон, а Варан з розвороту пробив повз ворота. Справа йшла до екстратаймів, але на останній доданій хвилині Бенатія сфолив в штрафному майданчику, та арбітр вказав на 11-метрову позначку. Розлючений Буффон був вилучений з поля прямою червоною карткою, а Кріштіану Роналду забив пенальті у ворота Войцеха Щенсни, та вивів Реал до півфіналу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу. Матч-відповідь

Реал – Ювентус – 1:3 (перший матч – 3:0)

Голи: Роналду, 90+7 (з пенальті) – Манджукіч, 2, 37, Матюйді, 61

Вилучення: Буффон, 90+3

Реал Мадрид вперше в історії програвав у Лізі чемпіонів у 3 голи вдома