УКР РУС

Реал Мадрид розгромив Леганес в дебютному матчі Куртуа

1 вересня 2018 Читать на русском

У матчі 3-го туру іспанської Прімери Реал Мадрид здобув впевнену домашню перемогу над Леганесом.

Андрій Лунін, недавно орендований Леганесом у Реала, участі у матчі не приймав через особливості домовленостей між клубами, а от його конкурент – Тібо Куртуа – нарешті вийшов у основному складі "бланкос". Багато роботи у бельгійця не було, а от інший "суперник" Андрія – голкіпер Іван Куельяр – не дивлячись на фінальний рахунок, провів гарний поєдинок.

Реал почав впевнено, вирвавшись уперед вже на 17-й хвилині – це Герет Бейл з правої ноги красиво пробив у протихід голкіперу метрів з 10-ти. Втім, Леганес непогано себе почував на Бернабео, більш-менш тримаючи організовану оборону й тікаючи у контратаки. Одна з них на 37-й хвилині призвела до пенальті – Каземіро збив у своєму штрафному Ерасо. Карільйо підійшов до м'яча і зрівняв рахунок.

У другому таймі на полі була лише одна команда – мадридський Реал. Вже на 48-й хвилині Карім Бензема вивів "бланкос" уперед після класної передачі Марко Асенсіо, однак арбітр зарахував гол лише після довгого перегляду відеоповтору. Через 13 хвилин Карім Бензема пройшов вздовж штрафного, обігравшись спочатку з Марсело, а потім з Модрічем, після чого пробив у дальній кут метрів з 24-х – 3:1! Ну а ще через п'ять хвилин Марсело віддав п'яткою пас на Асенсіо у штрафний, а Марко знову збили. Арбітр призначив другий пенальті у матчі, а Серхіо Рамос впевнено його реалізував – 4:1. Даний гол виявився останнім у грі.

Таким чином, Реал набрав дев'ять очок та знову очолив турнірну таблицю, випереджаючи найближчих переслідувачів на два очка. Леганес залишився з одним очком та впав на передостанню позицію.

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 3-й тур

Реал Мадрид – Леганес – 4:1

Голи: Бейл, 17, Бензема, 50, 61, Рамос, 66 (пенальті) – Карільйо, 37