УКР РУС

Реал – Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів

5 жовтня 2022 Читать на русском

Шахтар зіграє проти Реала в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2022/23. Де дивитися гру онлайн і на якому каналі, підкаже "Футбол 24".

Матч Реал – Шахтар відбудеться сьогодні, 5 жовтня, о 22:00 за Києвом. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію гри. Це вже п'ята зустріч команд за останні два роки. У попередніх очних поєдинках Мадрид і Донецьк здобули по дві перемоги.

Реал – Шахтар: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок в прямому етері можна переглянути на платформі MEGOGO (за наявності відповідної підписки), починаючи з 21:45. Сервіс є офіційним транслятором єврокубків у сезоні 2022/23. Також показ гри доступний на Volia TV.

Трансляція матчу буде обрамлена аналітичною студією. Журналісти та експерти підготують глядачів до гри – старт програми о 21:00. Після фінального свистка фахівці розберуть матч у тій же студії – старт програми о 23:55.

Шахтар розпочав Лігу чемпіонів з сенсаційного розгрому Лейпцига, після чого розписав нічию з Селтіком і розмістився на другому місці в групі. Реал виграв обидва свої матчі, хоча щоразу мав проблеми у перших таймах.

Реал – Осасуна: Лунін перед Шахтарем починає з першої втрати очок у сезоні – Бензема повернувся історичним прокляттям