УКР РУС

Реал знищив Депортіво – Роналду, Бейл і Начо відзначилися дублями

21 січня 2018 Читать на русском

Реал розгромив Депортіво у 20 турі іспанської Прімери (7:1). Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Реал пропустив першим, однак ще до перерви Начо та Бейл виправили ситуацію. У другому таймі Гарет дублем закріпив перевагу господарів, а Модріч довів рахунок до розгромного. Два голи Роналду та ще один результативний удар Начо лише повеселили публіку на "Сантьяго Бернабеу".

Завдяки цій перемозі Реал набрав 35 очок і піднявся на 4 місце, а Депортіво з 16 балами залишився в зоні вильоту.

Реал – Депортіво – 7:1 – відео голів і огляд матчу

Реал має проблеми в захисті

Навіть скромний Депортіво створив проблеми "вершковій" обороні. Коли забивався перший гол, Карвахаль програв боротьбу Андоне, Варан і Каземіро не встигли за Пересом, а Марсело та Навас пропустили поперечну передачу на Адріана.

У середині другого тайму Каземіро на пару із захисниками "привезли" два моменти для Андоне, які дивом не завершилися голом. Ну а на останніх хвилинах подарунком господарів не скористався Перес.

Реал пропустив першим у третьому поспіль ліговому матчі. Пропустив заслужено, але не втратив очки, як попередні два рази – сьогодні на відмінно спрацювала атака.

Господарі затиснули мускулами

Програючи в рахунку, мадридці масовано пішли на чужу половину поля. Вони збільшували тиск на ворота гостей, зробивши велику ставку на простріли та навіси. Акцент на передачі від Модріча, Крооса та Марсело не здивував, але і Роналду з Бейлом віддавали перевагу передачам перед ударами.

Галісійці до певного моменту витримували: десь Майораль не встигав замкнути передачу, десь не щастило Роналду, десь Рубен витягував небезпечний удар. Втім, Реал все одно досягав свого. Клас "вершкових" виявився занадто високим для Депортіво. Найголовніше, що Мадрид зумів втілити його в результат, а не змарнувати свої 25+ ударів, що було з Вільяреалом і Сельтою.

NHL Неймар, Азар, Лєвандовскі: Реал планує революційну заміну атаки BBC, але це потребує астрономічних затрат

Гравець матчу – Кріштіану Роналду

Кріштіану дуже хоче бути корисним команді. У найвідповідальніший момент йому важко залишатися лідером – погоду робили Марсело, Бейл і хавбеки, однак португалець все одно працював і старався. Сьогодні він вперше в цьому сезоні Ла Ліги і забив, і віддав результативну передачу.

Нехай Роналду не головна дійова особа розгрому, нехай він забивав і віддавав, коли вже все було вирішено і суперник посипався, але Кріш викладався на повну. Часто йшов у дриблінг (3 з 4 вдалі), з прекрасною влучністю пасував партнерам (97%), бив по воротах. Другий гол 5-разовий володар "Золотого м'яча" забив ціною закривавленого обличчя, не шкодував себе. Роналду залишається вірним своєму професіоналізму.

Цікаві факти

– Бейл, Бензема та Роналду разом зіграли в офіційному матчі вперше за 273 дні.

– Роналду забив Депортіво 13 голів у 10 лігових матчах.

– Реал оформив найбільшу перемогу в цьому сезоні Ла Ліги.

– Бейл забив 5 голів у 2018 році – більше, ніж будь-який гравець Прімери в усіх змаганнях.

– Марсело – перший гравець Реала в цьому сезоні, який зробив 2 результативні передачі в одному матчі.

Іспанія. Прімера, 20 тур

Реал – Депортіво – 7:1

Голи: Начо, 32, 88, Бейл, 42, 58, Модріч, 68, Роналду, 78, 84 – Адріан, 23