УКР РУС

Реал – Леганес: Зідан надав відпочинок основі, чим майже скористалися "пепінерос"

28 квітня 2018 Читать на русском

Реал обіграв Леганес у 35 турі Прімери з рахунком 2:1. Огляд матчу читайте на сайті "Футбол 24".

Основа Реала відпочивала

Матч з Леганесом припав для Реала поміж два півфінальні поєдинки Ліги чемпіонів з Баварією. Ба більше – наступного вікенду "вершкові" поїдуть в гості до Барселони. Тому цілком логічно, що Зінедін Зідан дав відпочинок майже всім основним виконавцям. Роналду та Рамос навіть не потрапили до заявки, інші гравці, яким належить на тижні зіграти з Баварією, розпочинали з лави запасних, або ж лікували свої травми.

Капітаном Реала сьогодні був Бензема, який дедалі рідше виходить з перших хвилин на важливі матчі. Також з'явився у старті Бейл, а загалом сьогоднішній склад Реала цілком можна назвати другим. І зіграв цей склад посередньо. Відзначимо хіба що активність Ашрафа попереду (але в обороні він припускався серйозних помилок, зокрема в епізоді з голом Брашанаца), гострі зміщення Бейла в центр та постійний динамічний рух Майораля. Мадридці не виглядали на голову сильнішими за суперника.

Бажання Леганеса та погані заміни Зідана

Гості практично ні в чому не поступалися господарям Сантьяго Бернабеу. Дуже приємне враження справив правий фланг "пепінерос", де балом правив Сальдуа. Ще в першому таймі вони мали всі шанси зрівняти рахунок, але Герреро трішки не пощастило у двох епізодах.

По перерві Леганес взагалі виглядав краще за "вершкових", а після невдалих замін Зідана навіть затиснув суперника на його половині поля. Французький коуч зняв з гри Бензема, після чого атаки Реала зникли як явище впринципі. Поряд з цим гості створювали моменти, щоб вирівняти рахунок. Дуже багато загострював Амрабат – один з його пострілів прилетів у поперечину. Леганес завдав навіть більше ударів (16 проти 12), награв на нічию, але не зумів її вирвати.

Реал без основних гравців втримав перемогу над Леганесом