УКР РУС

Реал, Барселона та Ювентус погрожують клубам, які вийшли з Суперліги, – Marca

8 травня 2021 Читать на русском

Реал, Барселона та Ювентус розлючені через вихід клубів із Суперліги та відправили листи з можливими наслідками.

Реал, Барселона та Ювентус надіслали листи одразу 7 клубам (Арсеналу, Челсі, Манчестер Юнайтед, Ліверпулю, Тоттенхему, Манчестер Сіті та Атлетіко), у яких попереджали своїх партнерів по Суперлізі про те, що якщо вони повернуться до співпраці з УЄФА та вийдуть зі складу учасників Суперліги, на них чекають серйозні наслідки, інформує Marca.

"Це неприйнятно": Реал, Барселона та Ювентус жорстко відреагували на погрози УЄФА

Зазначається, що видання отримало доступ до листів. Цікаво, що Інтеру та Мілану документи не надходили, оскільки трійка ще не мала чітких відомостей щодо намірів італійських клубів.

"Ми вважаємо, що ваші дії і спілкування з третіми особами є порушенням взятих на себе зобов'язань. Ми вважаємо, що підписання документів з УЄФА є формальним порушенням зобов'язань клубів-засновників щодо партнерської угоди. Пропонуємо вам змінити рішення. Ми залишаємо за собою право вимагати відповідних юридичних заходів, включаючи відшкодування заподіяної шкоди", – йдеться у листах.

До списку клубів, які вийшли із засновників скандального турніру, потрапили: Арсенал, Ліверпуль, Тоттенхем, Манчестер Сіті, Челсі, Манчестер Юнайтед, Атлетіко, Інтер та Мілан. Від Суперліги поки офіційно не відмовились – Реал, Барселона та Ювентус.

Флорентіно Перес: правила бізнесу від ідеолога Суперліги – він зазіхає на футбол, який ми любимо