УКР РУС

Реал розгромив Алавес, Роналду, Бейл і Бензема відзначилися голами

24 лютого 2018 Читать на русском

Мадридський Реал впевнено переміг Алавес в 25 турі іспанської Прімери. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Вперше Реал пробив оборону Алавеса безпосередньо перед перервою – Роналду забив після хитрого пасу Бензема. На 28 секунді другого тайму Бейл подвоїв перевагу мадридців, коли той же Бензема запресингував суперника та віддав хорошу гольову передачу.

На 61 хвилині Роналду оформив дубль і зняв будь-які питання про переможця матчу, а під завісу зустрічі Бензема з пенальті встановив підсумковий рахунок – 4:0.

Завдяки цьому успіху Реал набрав 51 очко та скоротив відставання від другого місця до 4 пунктів. Алавес перервав 3-матчеву переможну серію та залишився на 16 місці.

Реал Мадрид – Алавес – 4:0 – відео голів та огляд матчу

Перемога імені BВC та Васкеса

Роналду, Бейл і Бензема разом з'явилися в стартовому складі та зробили гру. В активі Кріштіану – 2 голи та передача на Бейла, яка призвела до пенальті, в активі Гарета – гол і зароблений 11-метровий, в активі Каріма – 2 асиста та гол. Француз традиційно в деяких епізодах, де потрібно було завдати останнього удару, ставав "дерев'яним", але компенсував це класною грою в підіграванні партнерам.

Кожен зі знаменитого ВВС сьогодні відзначився – це сталося вперше майже за два роки. Однак у поєдинку з Алавесом на полі не було тріо. Лукас Васкес став повноцінним членом зіркової атаки Мадрида – сформувався квартет. Перший гол "вершкові" забили саме за ініціативою Васкеса, в третьому він ідеально асистував Роналду.

Абелардо Фернандес продовжує укріплювати Алавес

Незважаючи на рахунок 4:0, баски сьогодні не розчарували. Алавес грамотно оборонявся проти Реала та дуже непогано відповідав контратаками. До середини першого тайму мадридці могли похизуватися хіба що швидкою атакою, яку бездарно завершив Бензема. Ближче до перерви гра пішла на зустрічних курсах, і Алавес нічим не поступався потужному супернику – Кейлору Навасу навіть довелося декілька разів рятувати свою команду.

Те, що Реал вперше за два з половиною місяці не пропустив у Прімері, не означає слабкості колективу Абелардо Фернандеса, це радше випадковість. 47-річний спеціаліст прийняв Алавес на останньому місці першості, а через 2 місяці його команда вже на 10 очок відірвалася від зони вильоту. Під його керівництвом баски здобули 7 перемог у 12 матчах чемпіонату.

А найголовніше – Алавес дуже переконливо виглядає на полі. В його грі присутня думка та організованість. Причиною розгромної поразки Реалу є високий клас атаки мадридців.

Гравець матчу – Карім Бензема

І все ж француз. Нехай йому не вдалося уникнути приступів дивовижної нереалізації, але Бензема реабілітувався. Карім віддав два асисти, після яких було забито перші та найважливіші в зустрічі голи.

Цікаві факти

– ВВС одночасно забили впере з квітня 2016 року.

– Гарет Бейл забив найшвидший після Рауля гол Реала в 2 таймі матчу чемпіонату Іспанії.

– Реал отримав у площину власних воріт більше ударів за перший тайм, ніж в будь-якому іншому домашньому матчі Ла Ліги цього сезону.

– Реал – перша іспанська команда, яка забила 100 голів у всіх турнірах у цьому сезоні.

Іспанія. Прімера, 25 тур

Реал – Алавес – 4:0

Голи: Роналду, 44, 61, Бейл, 46, Бензема, 89 (пен)