УКР РУС

Реал – Баварія: прогнози Ротаня та Буяльського

1 травня 2018 Читать на русском

Півзахисники Динамо Руслан Ротань та Віталій Буяльський зробили власні прогнози на матч-відповідь 1/2 фіналу ЛЧ.

Руслан Ротань та Віталій Буяльський в інтерв'ю Команда 1 зробили власні прогнози щодо переможця пари Реал – Баварія. Матч відбудеться сьогодні, 1 травня, о 21:45.

"Матчі за участю Реала завжди несуть в собі інтригу. Ризикну припустити, що в матчі-відповіді німці заб'ють першими. Баварія змушена буде розкритися, і тоді "вершкові" зможуть зловити їх на контратаці і в підсумку доб'ються перемоги. У цій парі я вболіваю за Реал. Ще перед стартом Ліги чемпіонів думав, що в фіналі гратимуть Реал і Манчестер Сіті. Сподіваюся, хоча б наполовину мої очікування виправдаються. Так що в матчі-відповіді ставлю на Реал – 3:1", – сказав Ротань.

"Упевнений, що матч-відповідь проти Баварії для Реала буде непростим, незважаючи на те, що вони будуть приймати німців на своєму полі. Зараз Реал в Лізі чемпіонів і Реал в чемпіонаті – дві різні команди. В єврокубках вони нікому не залишають шансів. Хіба що Ювентус майже створив диво. Думаю, що в матчі-відповіді Баварія піде вперед великими силами і свій гол заб'є. Але Реал свого вже не упустить і буде в фіналі. Мій прогноз на матч-відповідь 1:1", – сказав Буяльський.

Реал – Баварія: анонс матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів