УКР РУС

РБ Лейпциг вдома зіграв внічию з Фортуною

2 вересня 2018 Читать на русском

У матчі 2-го туру німецької Бундесліги РБ Лейпциг у рідних стінах не зміг здолати опір дюссельдорфської Фортуни.

Перший тайм пройшов досить рівно – РБ Лейпциг тримав м'яч, а Фортуна контратакувала. За кількістю гострих епізодів команди не поступалися один одному, однак відзначитися до останніх хвилин їм не вдавалося – футболісти або били по центру, або повз. Лише на 41-й хвилині Жан-Кевін Огюстен зміг вразити ворота Фортуни, однак головний арбітр не зарахував гол через офсайд.

Старт другого тайму почався для господарів жахливо. Вже через хвилину після свистка дюссельдорфці вийшли вперед – це Матіас Ціммерман ударом з-за меж штрафного вразив ближню дев'ятку. Лейпциг відразу зарухався швидше, однак зміг відігратися лише через 20 з гаком хвилин після прострілу Мукієле, який у штрафному підправили на Огюстена. Жану-Кевіну залишалося лише перекинути воротаря з мінімальної відстані, що той і зробив – 1:1. На 78-й хвилині господарі могли вирватись уперед, однак Тімо Вернер з меж штрафного влучив у штангу. Зрештою матч так і завершився результативною нічиєю.

Таким чином, РБ Лейпциг та Фортуна взяли перше очко у сезоні. "Бики" наразі перебувають на 14-й позиції, а дюссельдорфці – на дві позиції вище.

Чемпіонат Німеччини 2018/2019, 2-й тур

РБ Лейпциг – Фортуна – 1:1

Голи: Огюстен, 68 – Ціммерман, 47