УКР РУС

РБ Лейпциг програв аутсайдеру Бундесліги

25 лютого 2018 Читать на русском

РБ Лейпциг несподівано вимкнувся з гри і дав створити Кельну головну сенсацію 24 туру Бундесліги.

У матчі проти аутсайдера чемпіонату господарі вирішили здобути перемогу малою кров'ю, залишивши в запасі своїх титулярів - Тімо Вернера та Юссуфа Поульсена. Перший тайм натякав на правильність рішення тренера Лейпцига, адже вже на 6-й хвилині його підопічні вийшли вперед - це Жан Огюстен потужно приклався по м'ячу з відскока.

Гра Кельна довгий час нічим не натякала на можливість відігратися. В другому таймі гравці Лейпцига розтранжирили кілька перспективних моментів, однак біля своїх воріт стали грати необережно. Те, що Лейпциг дає грати, швидко відчули гості, і дуже скоро це обернулося для "РБ" катасрофою: спочатку Венсан Козьєлло красиво пройшовся вздовж штрафної, обвідним удром забивши красень гол, а через кілька хвилин Біттенкур вивів Кельн уперед.

Не дивлячись на вихід своїх головних зірок - Вернера та Поульсена - Лейпциг не зумів прийти в себе після такого нокдауну. Поразка 1:2 не дозволила клубу піднятися у зону Ліги Чемпіонів чи хоча б на одну сходинку вверх - він залишився на 6-й позиції з 38 очками. Кельн, в свою чергу, набрав 17 очок, таким чином наздогнавши передостанній Гамбург.

Чемпіонат Німеччини 2017/18, 24 тур

РБ Лейпциг – Кельн – 1:2

Голи: Огюстен, 6 – Козьєлло, 70, Біттенкур, 77