УКР РУС

РБ Лейпциг – ПСЖ: передматчева прес-конференція Томаса Тухеля

17 серпня 2020 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Томас Тухель пригадав співпрацю з наставником РБ Лейпциг Юліаном Нагельсманном перед очною дуеллю.

"Неможливо передбачити майбутнє. Я був тренером дубля Аугсбурга, а Нагельсманн – 20-річним гравцем. На жаль, він постійно травмувався. Але я попросив його допомогти мені в якості скаута, і він виконав чудову роботу. Подивіться, ким він став.

"Сподіваюсь, Меркель не буде мене звинувачувати", – президент Франції відреагував на успіхи ПСЖ і Ліона у Лізі чемпіонів

Ми тут, тому що заслужили це. Ми провели відмінний сезон і багато працювали. Ми серйозно сприймали кожен матч. Але зараз не варто говорити про минуле, тільки про сьогодення. Ми бажаємо досягти успіху. Хочемо, щоб важка робота, яку ми виконали, була винагороджена.

Ми знаємо, що Лейпциг змінює тактику в залежності від матчу. Вони можуть внести корективи прямо по ходу гри. Буде складний матч, до якого потрібно добре підготуватися. Наприклад, проти Атлетіко вони грали 4-4-2. Але нам потрібно зосередитися на собі, на нашій тактиці і структурі, на наших якостях – і спробувати нав'язати свою гру.

Нагельсманн грав у мене тільки один сезон і часто був травмований. Він постійно ставив питання тренерам, але в той час, напевно, було занадто рано, щоб розгледіти в ньому майбутнього фахівця. Він дуже уважний до деталей. Можна легко побачити його любов до тактики і деталей при підготовці до матчу", – цитує Тухеля сайт UEFA.

Нагадаємо, двобій ПСЖ та РБ Лейпциг в рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 18 серпня, початок о 22:00.

"Фермери" знищили еліту в Лізі чемпіонів і зробили собі яскраву рекламу – допоміг коронавірус?