УКР РУС

Райо Вальєкано та Еспаньйол розписали бойову нічию

28 вересня 2018 Читать на русском

Матч 7-го туру іспанської Ла Ліги між Райо Вальєкано та Еспаньйолом завершився внічию.

Райо розпочав дуже активно, вирвавшись уперед вже на 6-й хвилині матчу – це Де Томас пробив з дальньої дистанції низом і влучив точно під штангу воріт Дієго Лопеса. Втім, Еспаньйол досить швидко оговтався, відігравшись після того, як Борха Іглєсіас зіграв на добиванні у штрафному на 19-й хвилині – 1:1. Через десять хвилин він мав вивести свою команду уперед, вискочивши віч-на-віч з голкіпером, однак свою дуель Альберто Гарсії він програв. Тим не менш, відстояти нічийний рахунок у першому таймі Райо не зміг – вже у компенсований час Естебан Гранеро скористався відскоком після подачі Лео Баптістао й пробив у дальній кут з меж карного майданчика – 1:2.

Ярмоленко у доленосному матчі Моурінью, Роналду проти Анчелотті, дербі Мадрида та ще топ-3 матчі вікенду

Райо Вальєкано не збирався здаватися, знову забивши швидкий гол. Відразу після початку другого тайму Адвінкула обіграв Вілу у штрафному й отримав від нього по ногах, заробивши пенальті. Какута на 47-й хвилині впевнено його реалізував. На 61-й Віла міг виправити свою помилку, однак його удар головою пройшов повз дальній кут. В цілому ж, після 60-х хвилин темп гри знизився, а якість моментів впала. Обидві команди погодились з нічиєю, яку, зрештою, і зафіксував фінальний свисток арбітра.

Таким чином, Еспаньйол набрав одинадцять очок та піднявся на п'яту сходинку в турнірній таблиці, в той час як Райо Вальєкано з п'ятьма очками покинув зону вильоту. Втім, конкуренти обох команд свох матчі ще не зіграли.

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 7-й тур

Райо Вальєкано – Еспаньйол – 2:2

Голи: Де Томас, 6, Какута, 47 (пен) – Іглєсіас, 19, Гранеро, 45+1