УКР РУС

Рамос спростував чутки про перехід в "Атлетіко"

24 квітня 2011

Після матчу з "Кривбасом" наставник дніпрян поспілкувався з журналістами.

- Досить комфортний матч. Це обумовлено тим, що ми рано вийшли вперед. Команда зіграла спокійніше, ніж у попередніх матчах. Ще в першому таймі був досягнутий потрібний результат, хороший рахунок. Ці три очки дуже доречні сьогодні, і перемога - це найголовніше.

- З чим пов'язана відсутність в стартовому складі Інкума і те, що ви відмовилися від дуету форвардів Селезньов - Гладкий?

- Щодо Інкума, нам хотілося досягти більшої надійності в захисті. До цього ми пропускали багато голів, і через це було складно вигравати. А нападників я періодично міняю, намагаючись знайти краще для команди, максимальну віддачу.

- В іспанській пресі з'явилася інформація, що ваша кандидатура розглядається на посаду головного тренера мадридського "Атлетіко". Наскільки це відповідає дійсності?

- Все це не більш ніж чутки. Як завжди, в кінці сезону в Іспанії мусуються імена різних тренерів у зв'язку з тією чи іншою командою. Але це не має нічого спільного з дійсністю. У мене тривалий контракт з "Дніпром", я всім задоволений, у нас цікавий проект, і ми постараємося зробити свою роботу якнайкраще.

- Бабенко отримав шанс чинності кадрових проблем, або ви розраховуєте не нього надалі?

- Це молодий перспективний хлопець. Він намагається пробитися в першу команду. Він повинен продовжувати рости, і подивимося, чи зможе він зайняти в ній своє місце.