УКР РУС

Ракицький: "Шахтар" скористався помилками "Гента"

21 жовтня 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький поділився враженнями від розгромної перемоги над "Гентом" (5:0) в рамках 3-го туру групового етапу Ліги Європи.

"Вважаю, що ми досягли гарного результату. "Гент" – непогана атакувальна команда, що вміє контролювати м’яч. Але "Шахтар" – вищий за рівнем і скористався тими помилками, яких припустився суперник. У принципі, ми забили все, що могли, хоча були ще нагоди. Утім, вважаю, цей клуб – один з найсильніших у нашій групі.

В матчах, що залишились, намагатимемося так само добре грати і здобувати перемоги. Що стосується мене, то сьогодні було нелегко, адже я пропустив близько 20 днів. Та нічого, впорався, а команда впевнено перемогла. Гадаю, ще кілька днів тренувань – і зможу досягнути своєї оптимальної форми. Головне, щоби травми мене оминали", – сказав Ракицький.

Майстер-клас для "Динамо". Перші підсумки матчу "Шахтар" – "Гент"

Нагадаємо, "Шахтар" забив "Генту" 5 голів. Віктор Коваленко прокоментував свою травму, через яку покинув поле в першому таймі. Дивіться відео голів і огляд матчу "Шахтар" – "Гент" (5:0). Паулу Фонсека вважає матч тактично ідеальним. А тренер "Гента" Хейн Ванхазебрук оцінив себе гіршим за Гвардіолу через 1 гол.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях