УКР РУС

Рафаїлов: У Манчестері валяються бомжі та цілуються чоловіки, наші "євроінтегратори" мають 20 разів подумати

2 жовтня 2016 Читать на русском

Гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов поділився спостереженнями з візиту в Манчестер на матч 2-го туру Ліги Європи проти МЮ.

"Ми були в Англії тільки в Манчестері, і мені це місто не сподобалося. Дуже брудно. Біля готелю, розташованого, між іншим, у центрі міста, всю ніч на асфальті сплять бомжі.

Дико для мене було бачити то, як по вулицях ходять і цілуються чоловіки. Мені це дуже не подобається. Тому всім нашим "євроінгеграторам" запропонував би 20 разів подумати. Мені б хотілося, щоб мої онуки, виходячи на вулицю, не бачили такого.

Організація проведення матчу божевільна. Задіяна величезна кількість людей. Наш прес-секретар не дасть збрехати: жодного оголошення рекламного по місту я не бачив.

На наш матч прийшло 57 тисяч осіб. Середня ціна квитка – 90 фунтів. Більше 5 мільйонів фунтів вони заробили за цей матч. Я запитав: як ви повідомляєте вболівальникам про ігри? Вони відповіли – інтернет і програмка", – цитує Рафаїлова офіційний сайт "Зорі".

Нагадаємо, "Зоря" програла МЮ лише мінімально. Дивіться відео гола Ібрагімовіча та огляд матчу. Захисник "Зорі" Сіваков більше засмучений, ніж пишається. Іван Петряк відзначив аплодисменти "Олд Траффорд" на адресу луганської команди. Вернидуб вважає, що "Зоря" заслужила мінімум нічию. Златан Ібрагімовіч висловив розчарування грою МЮ.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях