УКР РУС

Раду і Пароло розпочнуть матч проти Зальцбурга у стартовому складі

12 квітня 2018 Читать на русском

Наставник Лаціо Сімоне Індзагі поділився очікуваннями напередодні матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи проти Зальцбурга

Гравці Лаціо Штефан Раду і Марко Пароло розпочнуть матч проти Зальцбурга у стартовому складі. Про це повідомив головний тренер римлян Сімоне Індзагі, повідомляє Football Italia.

Зальцбург – Лаціо: прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

"Ми знаємо, що це буде дуже складний матч. Нам потрібно підійти до нього з правильним настроєм. У Зальцбурга відмінна команда, вони зроблять все, щоб ускладнити нам життя. Упевнений, що ми підготувалися до цієї гри найкращим чином.

Я викликав на матч 20 гравців, всі вони можуть зіграти. Можу підтвердити, що Штефан Раду і Марко Пароло зіграють в стартовому складі. Що стосується інших, то мені потрібно вивчити різні варіанти.

Луїс Альберто і Феліпе Андерсон можуть зіграти разом, може зіграти один з них. Можливо, що і ніхто з них двох не зіграє. Проблеми зі здоров'ям тільки у Луліча, але і він повинен бути готовий.

Булоб фантастично зіграти з Ромою у матчі за Суперкубок УЄФА. Думаю, що такий поєдинок був би чудовим для міста. Рома зараз на крок попереду нас. Вони вже забезпечили собі місце у півфіналі, а нам ще потрібно зробити це.

Мої компліменти Ромі, яка відмінно зіграла проти Барселони і показала, що потрібно вірити в успіх, поки не закінчаться 180 хвилин протистояння", – сказав Індзагі.