УКР РУС

Рачинська допомагала Абдулі на матчі ЛЧ

22 липня 2015 Читать на русском

Бригада арбітрів на чолі з Анатолієм Абдулою провела у Вірменії матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між місцевим "Пюніком" та "Мольде" з Норвегії.

Допомагали ж йому асистенти Сергій Беккер та Наталія Рачинська, а також четвертий арбітр Сергій Березка. Спостерігачем арбітражу був Володимир Антонов з Молдови.

Після розгромної перемоги норвежців у першому матчі із рахунком 5:0 звітна зустріч мала чисто символічний характер. Відтак гра проходила у досить спокійному руслі. Про це свідчить і те, що за всі 90 хвилин українець показав лише одну жовту картку. ЇЇ побачив перед собою аж на 71 хвилині гравець "Пюніка" Погосян.

На обох команди здійснили 14 фолів (13:1), а також 5 разів потрапляли в офсайд, щоправда це робили лише гості.

Перемогу ж відсвяткували вірмени - на 74 хвилині відзначився Бадоян.

Нагадаємо, що українці судитимуть і інші матчі цього єврокубкового тижня. Зокрема в Лізі Європи на поєдинок між мінським "Динамо" та болгарським "Чорне Море" було призначено   Анатолія Жабченка разом з асистентами Володимиром Володіним та Олегом Плужником, а також четвертим арбітром Євгеном Арановським.

А в Азербайджан на зустріч цієї ж відбіркової стадії розіграшу Ліги Європи між бакинським "Інтером" та ісландським клубом "ФХ" вирушила бригада на чолі з Ярославом Козиком, котрому асистуватимуть Семен Шлончак та Ігор Альохін. На цьому матчі працюватиме і Сергій Бойко як четвертий арбітр. 

Додамо, що минулого тижня Юрій Можаровський став фартовим для команди Єрко Леко. 

Крім того, найкращий арбітр світу судитиме матч Першої ліги.